MIXED MARTIAL ARTS

Zerofifty Mixed Martial Arts
Groningen

4.9/5 beoordeling | 52 reviews

oorsprong van mixed martial arts

MMA, een acroniem dat door velen wordt herkend, maar door weinigen echt wordt begrepen. Deze vechtsport heeft zich ontwikkeld tot de meest populaire vechtsport competitie die er is. Mixed Martial Arts is een van de snelst groeiende sporten ter wereld en wordt over de hele wereld beoefend. Van de gevechtsringen van Azië en Zuid-Amerika tot de schitterende lichten van Las Vegas, heeft MMA zich razend snel ontwikkeld en de wereld veroverd.

De mix van technieken en disciplines

MMA is een zeer complexe vechtsport met eindeloze technieken. het verreist dan ook enorme discipline en doorzettingsvermogen om mee te doen aan competitie. Het is een fusie van verschillende vechtdisciplines. Of je nu een basis hebt van kickboksen, de kracht van worstelen of de behendigheid van Braziliaanse jiu-jitsu wilt, MMA heeft het allemaal. En bij Zerofifty brengen we deze mix naar het hart van Groningen. In onze lessen komt alles aanbod om van jou een MMA vechter te maken. of je dit nu op recreatief niveau wilt doen of competitie wilt draaien. beide is mogelijk.

De voordelen van MMA-training voor lichaam en geest

MMA is niet enkel een fysieke uitdaging. Het is een spel van het intellect, een constant schaakspel waarbij elke zet telt. Het traint niet alleen je spieren maar ook je geest, scherpt je reflexen aan en bouwt je zelfvertrouwen op.

Mixed Martial Arts bij Zerofifty Groningen

Achter elke grote vechter staat een team van mentors en trainers. Zerofifty is trots op de trainers en team van coaches. die zelf veel ervaring hebben in de kooi als vechter en als coach. Onze trainers hebben niet alleen jarenlange ervaring, maar brengen ook een passie voor training en begeleiding naar elke sessie.

Geavanceerde faciliteiten voor elke vechter

Onze gloednieuwe faciliteiten zijn ontworpen om zowel de beginner als de ervaren vechter te bedienen. Of je nu je eerste jab wilt leren of je arsenaal aan technieken wilt uitbreiden, Zerofifty is de plek waar elke Groningse vechter kan uitgroeien tot MMA vechter. Zerofifty beschikt over een dojo van maar liefst 250m2 aan mat ruimte , kracht en cardio apparatuur om het maximale uit de trainingen te kunnen halen.

Trainingen voor beginners en gevorderden

Zerofifty is een toegankelijke vechtsportschool voor zowel beginnende als gevorderde vechtsporters. Onze beginnersklasse is ontworpen voor mensen die kennis willen maken met de sport of dit recreatief beoefenen. Het is voor iedereen toegankelijk. Onze gevorderde klasse is voor ervaren vechtsporters die competitie/wedstrijden doen of willen doen of simpelweg op een hoger niveau willen trainen.

Waarom Zerofifty vechtsport?

Professionele begeleiding en coaching

De professionele trainers van Zerofifty hebben jarenlange ervaring als professioneel vechtsporter en nu als trainer en coach van vechtsporters op zowel amateur als professioneel niveau. Ze zijn gepassioneerd en toegewijd om je te helpen je vaardigheden te verbeteren.

Variatie en ontwikkeling in trainingsmethodes

Variatie is de sleutel is tot een effectieve training. Daarom bieden we verschillende soorten trainingen aan, waaronder techniektraining, krachttraining, sparring en cardiotraining. Onze trainingen zijn ontworpen om je lichaam en geest uit te dagen, zodat je maximale progressie maakt.

De sport ondergaat constant ontwikkelingen en innovaties. Als trainers zijn we hier van bewust en continu mee bezig om het uiterste uit de sporter te halen.

Motiverende gemeenschap van vechtsporters

Zerofifty heeft een hechte community van vechtsporters die elkaar ondersteunen en aanmoedigen om hun doelen te bereiken. Dit gaat je helpen om gemotiveerd te blijven en door te gaan met je trainingen. Het is mooi om te zien hoe nieuwe vriendschappen ontstaan door de sport waar ze allemaal plezier in hebben.

Gloednieuwe dojo

Of je nu een beginner bent of een doorgewinterde vechtsporter, onze gym biedt de perfecte omgeving om je vechtsport skills te ontwikkelen en te verfijnen. Onze dojo is voorzien van de nieuwste materialen om je te helpen je techniek, kracht en uithoudingsvermogen te verbeteren.

Onze gloednieuwe dojo is uitgerust met ruim 250M2 Tatami MMA matten van de allerbeste kwaliteit. Ook is in het hele gebouw climate control dus in de winter hebben we warme voeten en in de zomer trainen we onder het genot van de airco.

ONZE LEDEN AAN HET WOORD

5/5
“Je voelt je gelijk thuis. Trainingen zijn uitermate bevredigend en de sfeer is zeer gebroederlijk. Top dojo👍👍👍”
Ilja Tholen
5/5
“Enthousiaste spontane leraren ieder uniek en in hun eigen kracht. Duidelijk in hun uitleg/tips. Fijne groepsklimaat, keuze in boksen/kickboksen, voldane trainingen en er is ruimte voor evaluatie en feedback.”
Lai La
5/5
“Goede en professionele aanpak, van beginner tot gevorderd. Top gym met een goede sfeer!”
Richard Patje

Lesrooster

Maandag

Dinsdag

Woensdag

Donderdag

Vrijdag

Zaterdag

Zondag

VEELGESTELDE VRAGEN

Onder zerofifty fights vallen al onze vechtsport gerelateerde activiteiten, ook competitie. Zerofifty sports zijn alle overige activiteiten in en om de sportschool, fitness/personal training/ bootcamp etc.

Ja! Je kunt altijd eerst een gratis proefles inplannen op de website. Dit is zo gebeurd!

Met het all-in abbonement kun je aan alle groepslessen mee doen met uitzondering van aparte programma’s & cursussen. Zie abbonementen voor meer informatie.

Ja! je kunt eenvoudig je lidmaatschap middels een email opzeggen. Let wel op de minimale duur van je contract!! Zodra deze verlopen is dan is het maandelijks opzegbaar.

Er is een mogelijkheid om je lidmaatschap te bevriezen als je langer dan een periode van 3 aaneengesloten maanden niet kunt sporten. Je kunt dit aanvragen via email. De aanvraag wordt dan beoordeeld. In sommige gevallen is een doktersverklaring nodig.

Contact

Ready for a fight?

Kom langs voor een gratis proefles!

Proefles aanvragen

Vul onderstaand formulier in en plan je gratis proefles op de volgende pagina. We nemen contact met je op om je proefles te bevestigen.