LADIES ONLY

Zerofifty LADIES ONLY
Groningen

4.9/5 beoordeling | 52 reviews

Ladies only boxing & kickboxing Groningen

Ben je op zoek naar een uitdagende en stimulerende trainingservaring speciaal voor vrouwen? Dan is ons Ladies Only (kick)boksprogramma in Groningen perfect voor jou! Ontdek de kracht van kickboksen en sluit je aan bij onze gezellige damesgroep.

Voordelen van kickboksen voor vrouwen

Kickboksen biedt talloze voordelen voor vrouwen, zowel op fysiek als mentaal vlak. Enkele redenen waarom steeds meer vrouwen de kickbokshandschoenen aantrekken:

Versterk je lichaam en geest

Tijdens onze intensieve kickbokslessen train je niet alleen je spieren, maar ook je conditie. Je zult merken dat je al snel sterker wordt en je conditie verbetert. Een krachtig lichaam geeft je energie en zelfvertrouwen.

Kickboksen vereist doorzettingsvermogen en discipline. Naarmate je vordert in de sport, zul je merken dat je zelfvertrouwen groeit. Je leert je grenzen verleggen, angsten overwinnen en geloven in je eigen capaciteiten.

Kickboksen is een geweldige manier om stress en spanning los te laten. Elke stoot en trap is een uitlaat van opgekropte energie. Je zult je na elke training verfrist en opgelucht voelen.

Verbeterde lichaamsvorm en conditie

Kickboksen is een intense cardio-workout die je helpt om calorieën te verbranden en vet te verliezen. Daarnaast bouw je spierkracht op, waardoor je lichaam strakker en gevormd wordt. Een fit en gezond lichaam is het resultaat van regelmatige kickbokstraining.

Kickboksen vereist een goede coördinatie tussen je ogen, handen, voeten en lichaam. Door regelmatig te trainen, verbeter je je flexibiliteit en coördinatie, wat zich ook buiten de sportschool zal uiten in je dagelijkse activiteiten.

Ladies Only bij Zerofifty Sports

Als je op zoek bent naar een unieke trainingservaring in Groningen, waarom zou je dan voor Zerofifty sport & fights kiezen?

Exclusieve trainingsomgeving voor vrouwen

Onze kickbokslessen zijn exclusief voor vrouwen, waardoor je kunt trainen met gelijkgestemde individuen die dezelfde passie delen. Samen zullen we grenzen verleggen, successen vieren en elkaar steunen.

Onze Ladies Only trainingsomgeving is ontworpen om een veilige en ondersteunende ruimte te bieden waar je jezelf kunt zijn en kunt groeien. Onze groep van vrouwen zal je inspireren en aanmoedigen om je doelen te bereiken.

Individuele aandacht voor jouw doelen

We begrijpen dat iedereen uniek is en verschillende doelen heeft. Daarom bieden onze trainers begeleiding om ervoor te zorgen dat je het maximale uit elke training haalt. Of je nu wilt afvallen, sterker wilt worden of gewoon plezier wilt hebben, we zullen samenwerken om jouw doelen te bereiken.

Bij Zerofifty werken we alleen met ervaren en gekwalificeerde kickbokstrainers met gedegen kennis en expertise in kickboksen. Onze professionals hebben diepgaande kennis van de technieken en tactieken van de sport en zullen je begeleiden bij elke stap.

Diversiteit aan trainingsopties

Bij Zerofifty Sports bieden we diverse trainingsmogelijkheden, variërend van beginnersniveau tot gevorderde technieken. Of je nu op zoek bent naar een intensieve cardio-workout of je technische vaardigheden wilt verbeteren, we hebben de juiste lessen voor jou.

We begrijpen dat het leven druk kan zijn, daarom bieden we verschillende trainingsmomenten waaruit je kunt kiezen.

ONZE LEDEN AAN HET WOORD

5/5
“Je voelt je gelijk thuis. Trainingen zijn uitermate bevredigend en de sfeer is zeer gebroederlijk. Top dojo👍👍👍”
Ilja Tholen
5/5
“Enthousiaste spontane leraren ieder uniek en in hun eigen kracht. Duidelijk in hun uitleg/tips. Fijne groepsklimaat, keuze in boksen/kickboksen, voldane trainingen en er is ruimte voor evaluatie en feedback.”
Lai La
5/5
“Goede en professionele aanpak, van beginner tot gevorderd. Top gym met een goede sfeer!”
Richard Patje

Lesrooster

Maandag

Dinsdag

Woensdag

Donderdag

Vrijdag

Zaterdag

Zondag

VEELGESTELDE VRAGEN

Onder zerofifty fights vallen al onze vechtsport gerelateerde activiteiten, ook competitie. Zerofifty sports zijn alle overige activiteiten in en om de sportschool, fitness/personal training/ bootcamp etc.

Ja! Je kunt altijd eerst een gratis proefles inplannen op de website. Dit is zo gebeurd!

Met het all-in abbonement kun je aan alle groepslessen mee doen met uitzondering van aparte programma’s & cursussen. Zie abbonementen voor meer informatie.

Ja! je kunt eenvoudig je lidmaatschap middels een email opzeggen. Let wel op de minimale duur van je contract!! Zodra deze verlopen is dan is het maandelijks opzegbaar.

Er is een mogelijkheid om je lidmaatschap te bevriezen als je langer dan een periode van 3 aaneengesloten maanden niet kunt sporten. Je kunt dit aanvragen via email. De aanvraag wordt dan beoordeeld. In sommige gevallen is een doktersverklaring nodig.

Contact

Ervaar de kracht van onze Ladies Only community

We nodigen je uit om onze gratis proefles te volgen. Tijdens deze les kun je kennismaken met onze trainers, de faciliteiten verkennen en de sfeer van onze Ladies Only groep ervaren. Maak je geen zorgen als je geen ervaring hebt in kickboksen. Onze lessen zijn toegankelijk voor vrouwen van alle fitnessniveaus, of je nu een beginner bent of al enige ervaring hebt. Onze trainers zullen je begeleiden op basis van jouw behoeften.

Proefles aanvragen

Vul onderstaand formulier in en plan je gratis proefles op de volgende pagina. We nemen contact met je op om je proefles te bevestigen.