KICKBOXING

Zerofifty Kickboxing
Groningen

4.9/5 beoordeling | 52 reviews

Kickboxing in Groningen

Zerofifty is dé vechtsportschool van Groningen. Onze gloednieuwe dojo, ervaren trainers en variatie in trainingen maken ons de ideale plek om te trainen. Of je nu een beginner bent die voor het eerst wil kennismaken met de sport of een ervaren vechtsporter die zijn of haar techniek wil verbeteren, bij Zerofifty ben je aan het juiste adres.

De voordelen van kickboksen voor lichaam en geest

Kickboksen, waar kracht, conditie en doorzettingsvermogen samenkomen om jezelf en anderen te overtreffen. Kickboxing is de eeuwenoude kunst van stoten, trappen en ontwijken, maar het is meer dan zomaar een vechtsport. Als je op zoek bent naar een manier om jezelf fysiek en mentaal uit te dagen, dan zijn de kickboks klassen iets voor jou! Kickboxing is ook een van de basis skills voor MMA.

Fysieke voordelen van kickboksen

Kickboksen is niet alleen een krachtige kunst van zelfverdediging, maar het levert ook indrukwekkende fysieke voordelen op. Terwijl je jezelf uitdaagt met elke stoot en trap, ontwikkel je een sterk en lenig lichaam. Je bouwt niet alleen spieren op, maar verbetert ook je coördinatie en reflexen. Bovendien is kickboksen een uitstekende cardiovasculaire workout die je conditie verbeterd.

De mentale voordelen van kickboxing

Kickboksen gaat verder dan fysieke kracht; het is een krachtige vorm van mentale training. Tijdens elke training leer je om te gaan met stress, focus te behouden en door te zetten, zelfs als het zwaar wordt. De mentale veerkracht die je opbouwt tijdens het kickboksen, vertaalt zich in alle aspecten van je leven, waardoor je beter kunt omgaan met uitdagingen en obstakels.

De ultieme stressverlichter

In onze drukke wereld is het essentieel om een uitlaatklep te hebben voor opgebouwde stress. Kickboksen biedt de perfecte manier om stoom af te blazen en je te bevrijden van spanning. Na een intensieve kickbokstraining voel je je verfrist, opgeladen en klaar om de wereld aan te kunnen.

Kickboksen bij Zerofifty Groningen

Zerofifty is gespecialiseerd in Mixed Martial Arts (MMA). MMA is een vechtsport waar alle vechtsporten over de hele wereld samenkomen komen, waaronder ook kickboksen. Vrijwel alles is mogelijk, of je nu achtergrond hebt in karate, teakwondo, judo, jiu jitsu, boxing, kickboxing of ander vechtsport. Iedere MMA vechter is uniek met zn eigen stijl.

De Regels van de competitie zijn leidend voor technieken die wel zullen werken en niet. Dit is ook leidend voor de trainingen die gegeven zullen worden.

Bij Zerofifty zullen de kickboks lessen vertaald zijn naar de effectiviteit binnen het MMA. Houding en sommige traditionele technieken worden in een modern jasje gestoken zodat ze goed toepasbaar zijn in het MMA. Kickboxing is een belangrijk onderdeel van onze trainingen.

Bij Zerofifty leren we je niet alleen de technische aspecten van MMA en kickboksen, maar ook de mentale aspecten, zoals het ontwikkelen van zelfvertrouwen en doorzettingsvermogen.

Trainingen voor beginners en gevorderden

Zerofifty is een toegankelijke vechtsportschool voor zowel beginnende als gevorderde vechtsporters. Onze beginnersklasse is ontworpen voor mensen die kennis willen maken met de sport of dit recreatief beoefenen. Het is voor iedereen toegankelijk. Onze gevorderde klasse is voor ervaren vechtsporters die competitie/wedstrijden doen of willen doen of simpelweg op een hoger niveau willen trainen.

Waarom Zerofifty vechtsport?

Professionele begeleiding en coaching

De professionele trainers van Zerofifty hebben jarenlange ervaring als professioneel vechtsporter en nu als trainer en coach van vechtsporters op zowel amateur als professioneel niveau. Ze zijn gepassioneerd en toegewijd om je te helpen je vaardigheden te verbeteren.

Variatie en ontwikkeling in trainingsmethodes

Variatie is de sleutel is tot een effectieve training. Daarom bieden we verschillende soorten trainingen aan, waaronder techniektraining, krachttraining, sparring en cardiotraining. Onze trainingen zijn ontworpen om je lichaam en geest uit te dagen, zodat je maximale progressie maakt.

De sport ondergaat constant ontwikkelingen en innovaties. Als trainers zijn we hier van bewust en continu mee bezig om het uiterste uit de sporter te halen.

Motiverende gemeenschap van vechtsporters

Zerofifty heeft een hechte community van vechtsporters die elkaar ondersteunen en aanmoedigen om hun doelen te bereiken. Dit gaat je helpen om gemotiveerd te blijven en door te gaan met je trainingen. Het is mooi om te zien hoe nieuwe vriendschappen ontstaan door de sport waar ze allemaal plezier in hebben.

Gloednieuwe dojo

Of je nu een beginner bent of een doorgewinterde vechtsporter, onze gym biedt de perfecte omgeving om je vechtsport skills te ontwikkelen en te verfijnen. Onze dojo is voorzien van de nieuwste materialen om je te helpen je techniek, kracht en uithoudingsvermogen te verbeteren.

Onze gloednieuwe dojo is uitgerust met ruim 200M2 Tatami MMA matten van de allerbeste kwaliteit. Ook is in het hele gebouw climate control dus in de winter hebben we warme voeten en in de zomer trainen we onder het genot van de airco.

ONZE LEDEN AAN HET WOORD

5/5
“Je voelt je gelijk thuis. Trainingen zijn uitermate bevredigend en de sfeer is zeer gebroederlijk. Top dojo👍👍👍”
Ilja Tholen
5/5
“Enthousiaste spontane leraren ieder uniek en in hun eigen kracht. Duidelijk in hun uitleg/tips. Fijne groepsklimaat, keuze in boksen/kickboksen, voldane trainingen en er is ruimte voor evaluatie en feedback.”
Lai La
5/5
“Goede en professionele aanpak, van beginner tot gevorderd. Top gym met een goede sfeer!”
Richard Patje

Lesrooster

Maandag

Dinsdag

Woensdag

Donderdag

Vrijdag

Zaterdag

Zondag

VEELGESTELDE VRAGEN

Onder zerofifty fights vallen al onze vechtsport gerelateerde activiteiten, ook competitie. Zerofifty sports zijn alle overige activiteiten in en om de sportschool, fitness/personal training/ bootcamp etc.

Ja! Je kunt altijd eerst een gratis proefles inplannen op de website. Dit is zo gebeurd!

Met het all-in abbonement kun je aan alle groepslessen mee doen met uitzondering van aparte programma’s & cursussen. Zie abbonementen voor meer informatie.

Ja! je kunt eenvoudig je lidmaatschap middels een email opzeggen. Let wel op de minimale duur van je contract!! Zodra deze verlopen is dan is het maandelijks opzegbaar.

Er is een mogelijkheid om je lidmaatschap te bevriezen als je langer dan een periode van 3 aaneengesloten maanden niet kunt sporten. Je kunt dit aanvragen via email. De aanvraag wordt dan beoordeeld. In sommige gevallen is een doktersverklaring nodig.

Contact

Ready for a fight?

Kom langs voor een gratis proefles!

Proefles aanvragen

Vul onderstaand formulier in en plan je gratis proefles op de volgende pagina. We nemen contact met je op om je proefles te bevestigen.