Grappling

Zerofifty Grappling
Groningen

4.9/5 beoordeling | 52 reviews

Grappling in Groningen

Grappling/wrestling, een van de meest dynamische en technische vechtsporten, biedt een unieke combinatie van fysieke kracht, techniek en mentale scherpte. We nodigen je uit om deze spannende sport te ontdekken en een proefsessie te boeken om zelf de voordelen te ervaren.

Wat is grappling?

Grappling verwijst naar een breed scala aan vechtstijlen waarbij het doel is om de tegenstander te controleren en te domineren zonder slagen of trappen. Het draait om takedowns, worpen, en het gebruiken van grepen en submissies om de tegenstander uit te schakelen.

Fysieke voordelen

Grappling/wrestling bouwt spierkracht en verbetert het cardiovasculaire uithoudingsvermogen. Regelmatige training verbetert je flexibiliteit en balans, essentiële componenten voor succes in de sport.

Mentale voordelen

Door het overwinnen van uitdagingen op de mat bouw je zelfvertrouwen op dat doorwerkt in alle aspecten van het leven. Elke match is een spelnwaarbij je constant moet anticiperen op de bewegingen van je tegenstander.

Grappling bij Zerofifty Groningen

Bij ZeroFifty Sports bieden we een uitgebreide trainingservaring voor zowel beginners als gevorderden. Onze faciliteiten zijn uitgerust met hoogwaardige matten en apparatuur, en onze ervaren instructeurs zorgen voor een veilige en ondersteunende leeromgeving.

Trainingen voor beginners en gevorderden

Ons beginnersprogramma is ontworpen om je de basisprincipes van grappling en wrestling te leren. Onder begeleiding van onze deskundige coaches zul je vertrouwd raken met de fundamentele technieken en regels.

Voor de meer gevorderde beoefenaars bieden we intensieve training sessies die gericht zijn op het verfijnen van technieken en het verbeteren van wedstrijdvaardigheden.

Waarom Zerofifty vechtsport?

Professionele begeleiding en coaching

De professionele trainers van Zerofifty hebben jarenlange ervaring als professioneel vechtsporter en nu als trainer en coach van vechtsporters op zowel amateur als professioneel niveau. Ze zijn gepassioneerd en toegewijd om je te helpen je vaardigheden te verbeteren.

Variatie en ontwikkeling in trainingsmethodes

Variatie is de sleutel is tot een effectieve training. Daarom bieden we verschillende soorten trainingen aan, waaronder techniektraining, krachttraining, sparring en cardiotraining. Onze trainingen zijn ontworpen om je lichaam en geest uit te dagen, zodat je maximale progressie maakt.

De sport ondergaat constant ontwikkelingen en innovaties. Als trainers zijn we hier van bewust en continu mee bezig om het uiterste uit de sporter te halen.

Motiverende gemeenschap van vechtsporters

Zerofifty heeft een hechte community van vechtsporters die elkaar ondersteunen en aanmoedigen om hun doelen te bereiken. Dit gaat je helpen om gemotiveerd te blijven en door te gaan met je trainingen. Het is mooi om te zien hoe nieuwe vriendschappen ontstaan door de sport waar ze allemaal plezier in hebben.

Gloednieuwe dojo

Of je nu een beginner bent of een doorgewinterde vechtsporter, onze gym biedt de perfecte omgeving om je vechtsport skills te ontwikkelen en te verfijnen. Onze dojo is voorzien van de nieuwste materialen om je te helpen je techniek, kracht en uithoudingsvermogen te verbeteren.

Onze gloednieuwe dojo is uitgerust met ruim 200M2 Tatami MMA matten van de allerbeste kwaliteit. Ook is in het hele gebouw climate control dus in de winter hebben we warme voeten en in de zomer trainen we onder het genot van de airco.

ONZE LEDEN AAN HET WOORD

5/5
“Je voelt je gelijk thuis. Trainingen zijn uitermate bevredigend en de sfeer is zeer gebroederlijk. Top dojo👍👍👍”
Ilja Tholen
5/5
“Enthousiaste spontane leraren ieder uniek en in hun eigen kracht. Duidelijk in hun uitleg/tips. Fijne groepsklimaat, keuze in boksen/kickboksen, voldane trainingen en er is ruimte voor evaluatie en feedback.”
Lai La
5/5
“Goede en professionele aanpak, van beginner tot gevorderd. Top gym met een goede sfeer!”
Richard Patje

Lesrooster

Maandag

Dinsdag

Woensdag

Donderdag

Vrijdag

Zaterdag

Zondag

VEELGESTELDE VRAGEN

Onder zerofifty fights vallen al onze vechtsport gerelateerde activiteiten, ook competitie. Zerofifty sports zijn alle overige activiteiten in en om de sportschool, fitness/personal training/ bootcamp etc.

Ja! Je kunt altijd eerst een gratis proefles inplannen op de website. Dit is zo gebeurd!

Met het all-in abbonement kun je aan alle groepslessen mee doen met uitzondering van aparte programma’s & cursussen. Zie abbonementen voor meer informatie.

Ja! je kunt eenvoudig je lidmaatschap middels een email opzeggen. Let wel op de minimale duur van je contract!! Zodra deze verlopen is dan is het maandelijks opzegbaar.

Er is een mogelijkheid om je lidmaatschap te bevriezen als je langer dan een periode van 3 aaneengesloten maanden niet kunt sporten. Je kunt dit aanvragen via email. De aanvraag wordt dan beoordeeld. In sommige gevallen is een doktersverklaring nodig.

Contact

Ready for a fight?

Kom langs voor een gratis proefles!

Proefles aanvragen

Vul onderstaand formulier in en plan je gratis proefles op de volgende pagina. We nemen contact met je op om je proefles te bevestigen.