Boxing

Zerofifty Boxing
Groningen

4.9/5 beoordeling | 52 reviews

Boxing in Groningen

Zerofifty is dé vechtsportschool van Groningen. Onze gloednieuwe dojo, ervaren trainers en variatie in trainingen maken ons de ideale plek om te trainen. Of je nu een beginner bent die voor het eerst wil kennismaken met de sport of een ervaren vechtsporter die zijn of haar techniek wil verbeteren, bij Zerofifty ben je aan het juiste adres.

Voordelen van boksen

Boksen is een vechtsport waarbij je, gehuld in bokshandschoenen, in een ring staat met je tegenstander en probeert elkaar te raken met stoten. Het doel van boksen is om meer treffers op je tegenstander te landen dan hij of zij op jou.

Boksen is niet alleen een fysiek uitdagende sport, maar vereist ook een goede techniek en tactiek om succesvol te zijn. Het is een sport die discipline, doorzettingsvermogen en respect voor je tegenstander vereist.

Boksen is een effectieve manier om je fitheid te verbeteren. Enkele voordelen van regelmatig boksen:

Boksen bij Zerofifty Groningen

Zerofifty is gespecialiseerd in Mixed Martial Arts (MMA). MMA is een vechtsport waar alle vechtsporten over de hele wereld samenkomen komen, waaronder ook boksen. Vrijwel alles is mogelijk, of je nu achtergrond hebt in karate, teakwondo, judo, jiu jitsu, boxing, kickboxing of ander vechtsport. Iedere MMA vechter is uniek met zn eigen stijl.

De Regels van de competitie zijn leidend voor technieken die wel zullen werken en niet. Dit is ook leidend voor de trainingen die gegeven zullen worden.

Dat wil zeggen dat we bij Zerofifty géén specifieke bokslessen geven. Echter is boxing wel een belangrijk onderdeel van onze trainingen.

Bij Zerofifty leren we je niet alleen de technische aspecten van MMA en boksen, maar ook de mentale aspecten, zoals het ontwikkelen van zelfvertrouwen en doorzettingsvermogen.

Trainingen voor beginners en gevorderden

Zerofifty is een toegankelijke vechtsportschool voor zowel beginnende als gevorderde vechtsporters. Onze beginnersklasse is ontworpen voor mensen die kennis willen maken met de sport of dit recreatief beoefenen. Het is voor iedereen toegankelijk. Onze gevorderde klasse is voor ervaren vechtsporters die competitie/wedstrijden doen of willen doen of simpelweg op een hoger niveau willen trainen.

Waarom Zerofifty vechtsport?

Professionele begeleiding en coaching

De professionele trainers van Zerofifty hebben jarenlange ervaring in het trainen van vechtsporters van alle niveaus. Ze zijn gepassioneerd en toegewijd om je te helpen je vaardigheden te verbeteren.

Variatie in trainingen

Variatie is de sleutel is tot een effectieve training. Daarom bieden we verschillende soorten trainingen aan, waaronder techniektraining, krachttraining, sparring en cardiotraining. Onze trainingen zijn ontworpen om je lichaam en geest uit te dagen, zodat je maximale progressie maakt.

Motiverende gemeenschap van vechtsporters

Zerofifty heeft een hechte community van vechtsporters die elkaar ondersteunen en aanmoedigen om hun doelen te bereiken. Dit gaat je helpen om gemotiveerd te blijven en door te gaan met je trainingen.

Gloednieuwe dojo

Of je nu een beginner bent of een doorgewinterde vechtsporter, onze gym biedt de perfecte omgeving om je boksvaardigheden te ontwikkelen en te verfijnen. Onze dojo is voorzien van de nieuwste materialen om je te helpen je techniek, kracht en uithoudingsvermogen te verbeteren.

Onze gloednieuwe dojo is uitgerust met ruim 200M2 matten van de allerbeste kwaliteit. Ook is in het hele gebouw climate control dus in de winter hebben we warme voeten en in de zomer trainen we onder het genot van de airco

ONZE LEDEN AAN HET WOORD

5/5
“Je voelt je gelijk thuis. Trainingen zijn uitermate bevredigend en de sfeer is zeer gebroederlijk. Top dojo👍👍👍”
Ilja Tholen
5/5
“Enthousiaste spontane leraren ieder uniek en in hun eigen kracht. Duidelijk in hun uitleg/tips. Fijne groepsklimaat, keuze in boksen/kickboksen, voldane trainingen en er is ruimte voor evaluatie en feedback.”
Lai La
5/5
“Goede en professionele aanpak, van beginner tot gevorderd. Top gym met een goede sfeer!”
Richard Patje

Lesrooster

Maandag

Dinsdag

Woensdag

Donderdag

Vrijdag

Zaterdag

Zondag

VEELGESTELDE VRAGEN

Onder zerofifty fights vallen al onze vechtsport gerelateerde activiteiten, ook competitie. Zerofifty sports zijn alle overige activiteiten in en om de sportschool, fitness/personal training/ bootcamp etc.

Ja! Je kunt altijd eerst een gratis proefles inplannen op de website. Dit is zo gebeurd!

Met het all-in abbonement kun je aan alle groepslessen mee doen met uitzondering van aparte programma’s & cursussen. Zie abbonementen voor meer informatie.

Ja! je kunt eenvoudig je lidmaatschap middels een email opzeggen. Let wel op de minimale duur van je contract!! Zodra deze verlopen is dan is het maandelijks opzegbaar.

Er is een mogelijkheid om je lidmaatschap te bevriezen als je langer dan een periode van 3 aaneengesloten maanden niet kunt sporten. Je kunt dit aanvragen via email. De aanvraag wordt dan beoordeeld. In sommige gevallen is een doktersverklaring nodig.

Contact

Ready for a fight?

Kom langs voor een gratis proefles!

Proefles aanvragen

Vul onderstaand formulier in en plan je gratis proefles op de volgende pagina. We nemen contact met je op om je proefles te bevestigen.