FIGHTS

Zerofifty Fights
Groningen

4.9/5 beoordeling | 52 reviews

mixed martial arts - boxing - kickboxing

Mixed Martial Arts (MMA) is een vechtsport die bestaat uit een combinatie van verschillende martial arts-stijlen, waaronder boksen, kickboksen, judo, worstelen, jiu-jitsu en andere vechtsporten. Dat maakt deze sport heel dynamisch en leuk om te doen. Mede door organisaties als UFC is MMA op dit moment de meest populaire vechtsport in de wereld. En deze groei hebben we afgelopen 15 jaar ook in Nederland ervaren.

Bij onze gym kun je terecht voor Mixed Martial Arts op zowel amateur- als op professioneel niveau. Onze trainers hebben achtergrond in MMA, boksen en Kickboxen met jarenlange ervaring als wedstrijdvechters en daarna als coaches.

De MMA lessen van ZeroFifty zijn afgestemd om zowel gevorderde sporters als op beginners die voor het eerst op de matten staan. Tijdens een training leren we verschillende technieken en leggen veel nadruk op goede technische uitvoering. We sluiten de training af met een lichte sparring waarin iedereen de nieuw aangeleerde technieken kan proberen toe te passen.

Benieuwd naar meer? Meld je voor een proefles en ontdek het voor jezelf.

LADIES ONLY BOXING & KICKBOXING

Een combinatie van kickboksen en boksen is uitstekende manier om in vorm te komen. Het is een intense training voor het hele lichaam die kracht, uithoudingsvermogen en behendigheid vergroot. Tijdens het kickboksen combineer je stoten, trappen en andere technieken waardoor je hele lichaam in actie komt. Je verbetert jouw evenwicht en coördinatie en leert effectieve  zelfverdediging. 

Bij gym ZeroFifty bieden we Ladies Only kickboksen en boksen trainingen aan. Wil je op een leuke en veilige manier kennis maken met kickboksen en boksen? Dat kan tijdens onze Ladies Only lessen. Meld je aan voor een proefles en ervaar het voor jezelf!

KIDS MMA (7-12 JAAR)

Speciaal voor de jeugd (jongens én meisjes), voor de leeftijd van 7 tot 12 jaar, bieden we ook Mixed Martial Arts lessen aan. Tijdens deze lessen leren we de kinderen op een veilige en spelenderwijze manier Mixed Martial Arts technieken aan, variërend van boksen, worstelen en grappling. Zelfvertrouwen opbouwen, discipline ontwikkelen, respect en gezond en fit blijven staan daarin centraal.

Een keertje vrijblijvend meedoen? Meld je aan voor een proefles op dinsdag of donderdag tussen 18.00 en 19.00.

ONZE LEDEN AAN HET WOORD

5/5
“Je voelt je gelijk thuis. Trainingen zijn uitermate bevredigend en de sfeer is zeer gebroederlijk. Top dojo👍👍👍”
Ilja Tholen
5/5
“Enthousiaste spontane leraren ieder uniek en in hun eigen kracht. Duidelijk in hun uitleg/tips. Fijne groepsklimaat, keuze in boksen/kickboksen, voldane trainingen en er is ruimte voor evaluatie en feedback.”
Lai La
5/5
“Goede en professionele aanpak, van beginner tot gevorderd. Top gym met een goede sfeer!”
Richard Patje

Lesrooster

Maandag

Dinsdag

Woensdag

Donderdag

Vrijdag

Zaterdag

Zondag

VEELGESTELDE VRAGEN

Onder zerofifty fights vallen al onze vechtsport gerelateerde activiteiten, ook competitie. Zerofifty sports zijn alle overige activiteiten in en om de sportschool, fitness/personal training/ bootcamp etc.

Ja! Je kunt altijd eerst een gratis proefles inplannen op de website. Dit is zo gebeurd!

Met het all-in abbonement kun je aan alle groepslessen mee doen met uitzondering van aparte programma’s & cursussen. Zie abbonementen voor meer informatie.

Ja! je kunt eenvoudig je lidmaatschap middels een email opzeggen. Let wel op de minimale duur van je contract!! Zodra deze verlopen is dan is het maandelijks opzegbaar.

Er is een mogelijkheid om je lidmaatschap te bevriezen als je langer dan een periode van 3 aaneengesloten maanden niet kunt sporten. Je kunt dit aanvragen via email. De aanvraag wordt dan beoordeeld. In sommige gevallen is een doktersverklaring nodig.

Contact

Proefles aanvragen

Vul onderstaand formulier in en plan je gratis proefles op de volgende pagina. We nemen contact met je op om je proefles te bevestigen.