TRAINERS

Zerofifty Trainers
Groningen

4.9/5 beoordeling | 52 reviews
Ons team

ONTMOET ONZE TRAINERS

Guillermo

Trainer & Coach

Sporten doe ik al bijna m’n hele leven, waarvan meer dan 20 jaar vechtsport. Ik ben zelf MMA-pro vechter en ik heb daardoor meermalen in de kooi/ring mogen staan. Mensen enthousiasmeren om fitter door het leven te gaan en om ze een van de vechtsportkunsten te leren vind ik het allerleukst.

Jonathan

Trainer & Coach

Begonnen met boksen, maar al snel de overstap gemaakt naar MMA. De laatste jaren kwam de rol als trainer/coach meer naar voren dan zelf nog actief wedstrijden MMA te draaien. Er wordt altijd kritisch gekeken om het beste uit elke student naar boven te halen. Iedereen heeft immers zijn eigen stijl, waarin het voor ons de taak is om dit het best tot uiting te brengen.

Amy

Trainer & Coach

As a dedicated personal trainer, I am passionate about helping individuals achieve their fitness goals and unlock their full potential. With almost 3 years of experience powerlifting and in the fitness industry, I have honed my expertise in crafting personalised workout plans tailored to each client’s needs and aspirations.

Klantrecensies

Wat onze leden zeggen

“Je voelt je gelijk thuis. Trainingen zijn uitermate bevredigend en de sfeer is zeer gebroederlijk. Top dojo👍👍👍”

Ilja Tholen
5/5

“Enthousiaste spontane leraren. Fijn groepsklimaat, keuze in boksen/kickboksen, voldane trainingen en er is ruimte voor evaluatie en feedback.”

Lai La
5/5

“Goede en professionele aanpak, van beginner tot gevorderd. Top gym met een goede sfeer!”

Richard Patje
5/5
Neem contact op

Voor verdere vragen

Maak kennis met onze gloednieuwe sportlocatie aan het Kardingermeer in Groningen.

Bel ons

050 234 0970

Mail ons

info@zerofiftysports.nl

FAQ

Veelgestelde vragen

Wat is het verschil tussen Zerofifty Sport en Zerofifty Fights?

Onder zerofifty fights vallen al onze vechtsport gerelateerde activiteiten, ook competitie. Zerofifty sports zijn alle overige activiteiten in en om de sportschool, fitness/personal training/ bootcamp etc.

Ja! Je kunt altijd eerst een gratis proefles inplannen op de website. Dit is zo gebeurd!

Met het all-in abbonement kun je aan alle groepslessen mee doen met uitzondering van aparte programma’s & cursussen. Zie abbonementen voor meer informatie.

 

Ja! je kunt eenvoudig je lidmaatschap middels een email opzeggen. Let wel op de minimale duur van je contract!! Zodra deze verlopen is dan is het maandelijks opzegbaar.

Er is een mogelijkheid om je lidmaatschap te bevriezen als je langer dan een periode van 3 aaneengesloten maanden niet kunt sporten. Je kunt dit aanvragen via email. De aanvraag wordt dan beoordeeld. In sommige gevallen is een doktersverklaring nodig.

Gratis intake

Boek een gratis intake en start vandaag

Sluit je aan bij 200+ leden

INTAKE aanvragen

Vul onderstaand formulier in en plan je gratis intake op de volgende pagina. We nemen contact met je op om je intake te bevestigen.

Proefles aanvragen

Vul onderstaand formulier in en plan je gratis proefles op de volgende pagina. We nemen contact met je op om je proefles te bevestigen.