FITNESS

Zerofifty Fitness
Groningen

4.9/5 beoordeling | 52 reviews

High-end Fitness in Groningen

Op de bovenverdieping van ons luxueuze sportcentrum hebben we een unieke fitnessruimte. Hier kun je trainen in een rustige en veilige omgeving. Zowel beginnende als gevorderde sporters kunnen hier terecht voor een goede work-out! Onze fitness trainers staan altijd paraat om uitleg te geven over de apparaten of oefeningen. Ook hebben we unieke trainingsschema’s ontwikkeld om je op gang te helpen of om je doelstellingen sneller te behalen.

Als je 1 op 1 begeleiding wil, kan dit ook onder begeleiding van een van onze personal trainers

De traditionele sportschool is vaak verouderd, saai, en vaak ineffectief. Zerofifty sports biedt een gloednieuw concept aan. Combineer de groepslessen van vechtsport met de kracht en effectiviteit van fitness. Met ons All-in abonnement heb je onbeperkt toegang tot alle groepslessen en de fitnessruimte.

De verschillende abonnementsvormen bieden voor iedereen de juiste optie aan! We hebben zelfs familiekortingen.

Bij ons geen eindeloze rijen van apparaten, geen grijze muren, maar een plek waar energie, passie en actie samenkomen. Altijd trainen in een prettige sfeer en fijn klimaat! Door het climate control systeem dat door het hele gebouw aanwezig is. Airco in hete zomers en aangename temperaturen in de winterperiodes.

Variatie en ontwikkeling in trainingsmethodes

Variatie is de sleutel is tot een effectieve training. Daarom bieden we verschillende trainingsschema’s aan voor fitness. We variëren kracht en cardio op een leuke en effectieve manier om sneller je doelen te bereiken, zonder dat je met tegenzin aan het sporten gaat. Consistentie is de sleutel tot succes.

Fitness bij Zerofifty Groningen

Zet een krachtige stap richting een gezondere, sterkere jij bij Zerofifty Sports in Groningen. Hier combineren we innovatie met persoonlijke aandacht om jouw fitnessreis niet alleen effectief, maar ook leuk en inspirerend te maken.

Fitness bij Zerofifty gaat verder dan fysieke gesteldheid; het legt het fundament voor een gezond, gebalanceerd leven, waarbij elke oefening, elke herhaling en elke druppel zweet een stap is naar een gezonder bestaan. Wij helpen jou om je fitnessdoelen op een toegankelijke manier te bereiken.

Trainingen voor beginners en gevorderden

Zerofifty is een toegankelijke (vecht)sportschool voor zowel beginnende als gevorderde sporters. Onze beginnersklasse is ontworpen voor mensen die kennis willen maken met de sport of dit recreatief beoefenen. Het is voor iedereen toegankelijk. Onze gevorderde klasse is voor ervaren sporters die competitie/wedstrijden doen of willen doen of simpelweg op een hoger niveau willen trainen.

Waarom Zerofifty sports?

Professionele begeleiding en personal training

De professionele trainers van Zerofifty hebben jarenlange ervaring als professioneel vechtsporter en nu als trainer en coach van sporters op alle niveau’s. Ze zijn gepassioneerd en toegewijd om je te helpen je vaardigheden te verbeteren.

Laat de ervaren trainers van Zerofifty een op maat gemaakt fitnessplan samenstellen, dat niet alleen inspeelt op persoonlijke doelen, maar dat ook aansluit bij je persoonlijke wensen en voorkeuren.

Geavanceerde faciliteiten voor elke sporter

Onze gloednieuwe faciliteiten zijn ontworpen om zowel de beginner als de ervaren sporter te bedienen en is uitgerust met de nieuwste en meest geavanceerde fitnessapparatuur om je training effectief en leuk te maken.

Train in een veilige, hygiënische, en motiverende omgeving. Zerofifty beschikt over maar liefst 250m2 aan mat ruimte, en een breed assortiment aan kracht en cardio apparatuur om het maximale uit de trainingen te kunnen halen.

Na het trainen kun je genieten van een hapje of drankje in onze grote sportkantine. De gezellige sfeer tijdens en na het sporten zal er mede aan bijdragen dat je er plezier in behoudt waardoor je ook sneller je fitnessdoelen zult behalen.

ONZE LEDEN AAN HET WOORD

5/5
“Je voelt je gelijk thuis. Trainingen zijn uitermate bevredigend en de sfeer is zeer gebroederlijk. Top dojo👍👍👍”
Ilja Tholen
5/5
“Enthousiaste spontane leraren ieder uniek en in hun eigen kracht. Duidelijk in hun uitleg/tips. Fijne groepsklimaat, keuze in boksen/kickboksen, voldane trainingen en er is ruimte voor evaluatie en feedback.”
Lai La
5/5
“Goede en professionele aanpak, van beginner tot gevorderd. Top gym met een goede sfeer!”
Richard Patje

Lesrooster

Maandag

Dinsdag

Woensdag

Donderdag

Vrijdag

Zaterdag

Zondag

VEELGESTELDE VRAGEN

Onder zerofifty fights vallen al onze vechtsport gerelateerde activiteiten, ook competitie. Zerofifty sports zijn alle overige activiteiten in en om de sportschool, fitness/personal training/ bootcamp etc.

Ja! Je kunt altijd eerst een gratis proefles inplannen op de website. Dit is zo gebeurd!

Met het all-in abbonement kun je aan alle groepslessen mee doen met uitzondering van aparte programma’s & cursussen. Zie abbonementen voor meer informatie.

Ja! je kunt eenvoudig je lidmaatschap middels een email opzeggen. Let wel op de minimale duur van je contract!! Zodra deze verlopen is dan is het maandelijks opzegbaar.

Er is een mogelijkheid om je lidmaatschap te bevriezen als je langer dan een periode van 3 aaneengesloten maanden niet kunt sporten. Je kunt dit aanvragen via email. De aanvraag wordt dan beoordeeld. In sommige gevallen is een doktersverklaring nodig.

Contact

Ready for a fight?

Kom langs voor een gratis proefles!

Proefles aanvragen

Vul onderstaand formulier in en plan je gratis proefles op de volgende pagina. We nemen contact met je op om je proefles te bevestigen.