FITNESS & PERSONAL TRAINING

Zerofifty Sports
Groningen

4.9/5 beoordeling | 74 reviews

PERSONAL TRAINING

Wilt je fit worden en in vorm blijven, maar heb je het gevoel dat je wel wat begeleiding en motivatie kunt gebruiken? Dan is het tijd om een personal trainer te overwegen!

Wat kun je verwachten:

  • Een aangepast fitnessplan dat is afgestemd op jouw specifieke doelen en behoeften
  • Deskundig advies over voeding en lichaamsbeweging
  • Motivatie en begeleiding om je te helpen op koers te blijven en jouw doelen te bereiken
  • Een veilige en plezierige sportervaring

Ons programma is afgestemd op elk individu. We houden rekening met jouw huidige fitnessniveau en jouw doelstellingen, zodat we een persoonlijk plan kunnen opstellen dat voor jou werkt. Of je nu wilt afvallen, strakker wilt worden of uw algehele gezondheid en welzijn wilt verbeteren, ons team is er om je te helpen.

We bieden zowel één-op-één sessies als duo trainingen als groepslessen, afhankelijk van wat het beste bij jouw wensen aansluit. 

DUO TRAINING

Duo training combineert de kracht van persoonlijke training met de steun van een partner. Bij duo training worden jij en jouw partner begeleid door een gecertificeerde trainer die de training aanpast aan jullie behoeften en doelstellingen. Elke sessie wordt afgestemd op jullie fitnessniveau en is gericht op kracht en conditie om je te helpen jouw fitnessdoelen sneller te bereiken.

Duo training helpt je niet alleen sneller fit te worden, het is ook ontzettend leuk. Jij en jouw partner kunnen samen trainen en elkaar motiveren om verder te gaan en meer uit jezelf te halen. 

Lijkt het jou leuk om samen met een partner een trainingssessie te doen? Maak gebruik van onze tijdelijke actie en meld je aan voor een gratis proefles!

SMALL GROUP TRAINING

Bij ZeroFifty bieden we trainingsprogramma’s in groepsverband.

Onze gecertificeerde trainers geven persoonlijke instructies die jou helpen het maximale uit elke training te halen. En met een groep gelijkgestemde sporters krijg je voortdurend steun en inspiratie om gemotiveerd te blijven.

Onze groepslessen zijn leuk en effectief, zodat je snel resultaat ziet en voelt. Onze lessen bevatten oefeningen die kracht opbouwen, de cardio bevorderen en het evenwicht verbeteren. Bovendien zijn onze lessen zo ontworpen dat ze uitdagend en toch leuk zijn, zodat u gemotiveerd blijft om vooruitgang te boeken.

Naast trainingsbegeleiding bieden we ook voedingsbegeleiding om je te helpen gezonde voedingskeuzes te maken. Onze trainers helpen jou een voedingsschema op te stellen dat bij jouw levensstijl past en geven jou tips om je eraan te houden.

Interesse in een small group training? Meld je aan voor een vrijblijvend gratis proefles! We zien jou graag in onze gym.

ONZE LEDEN AAN HET WOORD

5/5
“Je voelt je gelijk thuis. Trainingen zijn uitermate bevredigend en de sfeer is zeer gebroederlijk. Top dojo👍👍👍”
Ilja Tholen
5/5
“Enthousiaste spontane leraren ieder uniek en in hun eigen kracht. Duidelijk in hun uitleg/tips. Fijne groepsklimaat, keuze in boksen/kickboksen, voldane trainingen en er is ruimte voor evaluatie en feedback.”
Lai La
5/5
“Goede en professionele aanpak, van beginner tot gevorderd. Top gym met een goede sfeer!”
Richard Patje

Lesrooster

Maandag

Dinsdag

Woensdag

Donderdag

Vrijdag

Zaterdag

Zondag

VEELGESTELDE VRAGEN

Onder zerofifty fights vallen al onze vechtsport gerelateerde activiteiten, ook competitie. Zerofifty sports zijn alle overige activiteiten in en om de sportschool, fitness/personal training/ bootcamp etc.

Ja! Je kunt altijd eerst een gratis proefles inplannen op de website. Dit is zo gebeurd!

Met het all-in abbonement kun je aan alle groepslessen mee doen met uitzondering van aparte programma’s & cursussen. Zie abbonementen voor meer informatie.

Ja! je kunt eenvoudig je lidmaatschap middels een email opzeggen. Let wel op de minimale duur van je contract!! Zodra deze verlopen is dan is het maandelijks opzegbaar.

Er is een mogelijkheid om je lidmaatschap te bevriezen als je langer dan een periode van 3 aaneengesloten maanden niet kunt sporten. Je kunt dit aanvragen via email. De aanvraag wordt dan beoordeeld. In sommige gevallen is een doktersverklaring nodig.

Contact

Proefles aanvragen

Vul onderstaand formulier in en plan je gratis proefles op de volgende pagina. We nemen contact met je op om je proefles te bevestigen.