KIDS MMA

Zerofifty Kids MMA
Groningen

4.9/5 beoordeling | 74 reviews

Kids MMA: een uitdagende sport voor de jonge vechters

MMA (Mixed Martial Arts) is een sport die wereldwijd aan populariteit wint. Allerlei vechtsporten van over de hele wereld komen samen in één competitie. Dit is natuurlijk super leuk, divers en uitdagend voor de kids! Maak kennis met Kids MMA bij Zerofifty Sports in Groningen. Lees hier over de voordelen, de training, veiligheid, en hoe deze sport bijdraagt aan de ontwikkeling van kinderen.

Wat is Kids MMA?

Kids MMA is meer dan alleen een sport; het is een manier om kinderen te helpen groeien in zelfvertrouwen, discipline en lichamelijke en geestelijke gezondheid. Deze vorm van vechtsport combineert technieken uit verschillende disciplines zoals judo, Braziliaans jiu jitsu, worstelen, boksen, kickboksen, speciaal aangepast voor kinderen. Zo zijn sparring vormen bijvoorbeeld uitsluitend op het lichaam en niet naar het hoofd gericht.

Fysieke voordelen

MMA-trainingen verbeteren de algemene fysieke conditie van kinderen. Ze ontwikkelen kracht, uithoudingsvermogen en coördinatie, wat essentieel is in hun groeifase.

Mentale groei

Naast fysieke vaardigheden, bevordert MMA ook de mentale weerbaarheid. Kinderen leren om te gaan met uitdagingen, zowel binnen als buiten de dojo.

De trainingen vereisen focus en doorzettingsvermogen. Kinderen die deelnemen aan MMA laten vaak verbetering zien in hun concentratie, discipline en sociale vaardigheden, wat een positieve invloed heeft op hun schoolprestaties.

Sociale vaardigheden

Bij Zerofifty Sports moedigen we teamwork en vriendschap aan. Kinderen leren samenwerken en respect te hebben voor elkaar, wat hun sociale vaardigheden ten goede komt.

Mixed Martial Arts technieken voor Kids

Onze trainers zorgen ervoor dat kinderen de basisprincipes van MMA veilig en spelenderwijs leren. Veiligheid staat voorop, dus we focussen op technieken die geschikt zijn voor jonge leeftijden.

Structuur en aanpak

Het trainingsprogramma bij Zerofifty Sports is zorgvuldig ontworpen, rekening houdend met de leeftijd en het ontwikkelingsniveau van de kinderen. Elke sessie is een balans tussen leren en plezier.

Veiligheid en zorg

Veiligheid is onze hoogste prioriteit. We zorgen voor adequate bescherming en onze trainers zijn ervaren in het omgaan met kinderen.

Deskundige begeleiding

Onze trainers zijn niet alleen deskundig in MMA, maar hebben ook ervaring in het werken met kinderen. Ze zorgen voor een veilige en ondersteunende omgeving.

Waarom Zerofifty vechtsport?

We hebben talloze inspirerende verhalen van jonge sporters die groeiden in zelfvertrouwen en vaardigheden, dankzij onze Kids MMA-programma’s.

Professionele begeleiding en coaching

De professionele trainers van Zerofifty hebben jarenlange ervaring als professioneel vechtsporter en nu als trainer en coach van vechtsporters op zowel amateur als professioneel niveau. Ze zijn gepassioneerd en toegewijd om jou en je kind te helpen om de vaardigheden te verbeteren.

Evenementen en competities

Wij organiseren regelmatig vriendschappelijke wedstrijden en evenementen om de kinderen een platform te bieden om hun vaardigheden te tonen.

Motiverende gemeenschap

Zerofifty Sports heeft een hechte en toegankelijke community van vechtsporters die elkaar ondersteunen en aanmoedigen om hun doelen te bereiken. Dit gaat je helpen om gemotiveerd te blijven en door te gaan met je trainingen. Het is mooi om te zien hoe nieuwe vriendschappen ontstaan door de sport waar ze allemaal plezier in hebben.

Gloednieuwe dojo

Onze gym biedt de perfecte omgeving om je vechtsport skills te ontwikkelen en te verfijnen. Onze dojo is voorzien van de nieuwste materialen om je te helpen je techniek, kracht en uithoudingsvermogen te verbeteren.

Onze gloednieuwe dojo is uitgerust met ruim 250M2 Tatami MMA matten van de allerbeste kwaliteit. Ook is in het hele gebouw climate control dus in de winter hebben we warme voeten en in de zomer trainen we onder het genot van de airco.

ONZE LEDEN AAN HET WOORD

5/5
“Je voelt je gelijk thuis. Trainingen zijn uitermate bevredigend en de sfeer is zeer gebroederlijk. Top dojo👍👍👍”
Ilja Tholen
5/5
“Enthousiaste spontane leraren ieder uniek en in hun eigen kracht. Duidelijk in hun uitleg/tips. Fijne groepsklimaat, keuze in boksen/kickboksen, voldane trainingen en er is ruimte voor evaluatie en feedback.”
Lai La
5/5
“Goede en professionele aanpak, van beginner tot gevorderd. Top gym met een goede sfeer!”
Richard Patje

Lesrooster

Maandag

Dinsdag

Woensdag

Donderdag

Vrijdag

Zaterdag

Zondag

VEELGESTELDE VRAGEN

Ja, veiligheid is onze hoogste prioriteit. We zorgen voor adequate bescherming en onze trainers zijn ervaren in het omgaan met kinderen. Met de juiste begeleiding en veiligheidsmaatregelen is MMA een veilige en gezonde activiteit voor kinderen.

Ja! Je kunt altijd eerst een gratis proefles inplannen op de website.

Kinderen kunnen al vanaf jonge leeftijd beginnen met MMA, beginnend vanaf 6 jaar.

Basis sportkleding is voldoende voor de eerste lessen; wij voorzien in alle overige benodigdheden.

Ja, we organiseren regelmatig vriendschappelijke wedstrijden en toernooien voor kinderen.

Dat kan via deze pagina, of kom langs bij onze locatie, dan maken we het in orde.

Contact

Ready for a fight?

Kom langs voor een gratis proefsessie en ervaar de sfeer.

Proefles aanvragen

Vul onderstaand formulier in en plan je gratis proefles op de volgende pagina. We nemen contact met je op om je proefles te bevestigen.