Spring edition

Grappling
tournament

18 mei 2024 @ ZeroFifty sports & fights
Bieksemaar 2a, 9725AE Groningen
Deuren openen om 08:00, evenement begint om 09:00

ZeroFifty Grappling – Spring edition: 18 Mei, 2024

ZeroFifty Grappling is een Round Robin toernooi, waarin elke deelnemer tegen elke andere deelnemer in zijn bracket strijdt. Dit geeft jou als deelnemer genoeg mogelijkheid om tegen zoveel mogelijk verschillende mensen te kunnen competen. Zerofifty volgt de traditionele BJJ puntentelling en is submission vriendelijk.

Deze editie hebben we een novice & white belt division. Als extra hebben we ook de absolute division. Dit is een open klasse met alle niveaus en gewichten. Dit betreft een ko systeem. Deelname hiervoor is gratis als je je hebt ingeschreven voor de novice of white belt klasse.

Het toernooi is Pre-Registration only! Je kunt je inschrijven tot en met 17 mei.

Verandering van divisie: Er zijn geen wijzigingen in divisies mogelijk.

Programma

Kids:
08:00 uur – Inloop/start weging
08:30 uur – Einde weging
09:00 uur – Start poules

Adults:
11:00 uur – Inloop/start weging
11:30 uur – Einde weging
12:00 uur – Start poules

Regels en richtlijnen

Brackets en schema's

48 uur voor het toernooi worden de brackets en het speelschema vrijgegeven. Je kunt beide vinden op het tabblad brackets en schema van de evenementpagina. We zullen ook een beleefdheidsoproep doen via de microfoon om naar de mat te komen als je je nog niet hebt gepresenteerd voor de bracket.

Zorg dat je op tijd op de mat bent voor je wedstrijden. We vragen je om minstens 60 minuten voor de starttijd van je divisie in de zaal aanwezig te zijn, zodat we in bepaalde divisies een voorsprong kunnen nemen.

Divisies

Gewichtsklassen adults:

Gewichtsklassen Kids:

Als er geen andere deelnemers in je gewichtsklasse zijn na de inschrijving, mag de deelnemer kiezen om in een zwaardere klasse mee te doen.

Weigh-ins: Vindt plaats op de dag van het evenement. Je hoeft maar één keer te wegen als je in meerdere divisies meedoet. Je moet je wegen tijdens de toegewezen weegtijd. Je moet je binnen deze tijd officieel hebben gewogen en het gewicht hebben gehaald, anders word je gediskwalificeerd en verwijderd uit de bracket. Geen marge.

Coachstoel en publiekscontrole: We hebben 1 stoel aan elke kant van elke scoretafel, 1 voor elke coach van de deelnemer op de mat. Op een tafel staat en beeldscherm waarop de puntentelling wordt weergegeven samen met de naam van de deelnemer.

Medailles: gouden, zilveren en bronzen medailles worden uitgereikt aan winnaars. 

Warm-Ups: We doen ons best om een ruimte vrij te maken op de mat waar deelnemers warm kunnen worden voor hun wedstrijd aan.

Meld je aan!

"*" geeft vereiste velden aan

Naam*

Inschrijfkosten

Open voor publiek, gratis entree.

Skill levels

Deelnemers in de novice/whitebelt divisie kunnen zich gratis inschrijven voor de absolute klasse.

Proefles aanvragen

Vul onderstaand formulier in en plan je gratis proefles op de volgende pagina. We nemen contact met je op om je proefles te bevestigen.